Відео
1.Оцініть запропоновані зразки рекламної продукції (2-3) за інструктивною карткою.
2. Підрахуйте загальну кількість
балів для кожного з них. За позитивні відповіді — нараховуйте 2 бали, за
негативні — віднімайте 2 бали.
3. Зробіть висновки щодо повноти,
достовірності та об’єктивності реклами.
Інструктивна карта для оцінювання рекламного продукту
№ з/п
|
Зміст оцінювання
|
Бали (по 2 бали)
|
|
Реклама 1
|
Реклама 2
|
||
1.
|
Який
продукт (товар, послуга, робота) рекламується?
|
||
2.
|
На кого
розрахована дана реклама?
|
||
3.
|
Яка
інформація подається в рекламі?
|
||
4.
|
Якої
інформації, на ваш погляд, бракує в цій рекламі?
|
||
5.
|
Що в цій
рекламі зайве?
|
||
6.
|
Чи
подобається оформлення реклами?
|
||
7.
|
Чи вся
інформація в рекламі подана коректно?
|
||
Усього балів:
|
|||
Висновок:
|
«Ознайомлення із змістом етикеток до
харчових продуктів.»
Мета:навчитися
здобувати максимум інформації про продукт харчування при
дослідженні
упаковки та етикетки, робити аналіз отриманої інформації,оцінювати
якість
продукту та його необхідність в раціоні людини.
Хід роботи:
1. Заповніть
картку за планом.
Харчовий продукт
|
Вміст основних компонентів
|
Білків
|
|
Жирів
|
|
Вуглеводів
|
|
Харчова цінність
|
|
Термін зберігання
|
|
Вміст харчових добавок
|
|
Назва
|
|
Код
|
|
Функція
|
|
Наслідки надмірного споживання
|
|
Додаткові матеріали
Есть пример решения уже этой таблицы?
ВідповістиВидалитиМожно увидеть пример этой таблицы??
ВідповістиВидалити